Over Dorelore

Made With Love and Passion

 

Hey hallo , 

Welkom in mijn webwinkeltje. 

Mijn naam is Dorothy en ik ben mama van 2 dochters. 

Na de geboorte van mijn jongste dochter, hebben de creatieve genen een weg gevonden en begon het te kriebelen. 
Van thuis uit ben ik opgegroeid in een gezin waar ik regelmatig rondhuppelde in zelfgemaakte zaken. Breien, haken en naaien zijn mij totaal niet onbekend. Dus ook ik ging aan de slag en binnen de korste keren liep mijn dochter, net zoals ik, rond in zelfmaakartikelen. 

Na een kleurenanalyse (wat trouwens een echte aanrader en superinvestering blijkt te zijn), kwam ik tot de conclusie dat mijn kledij en accessoires helemaal niet pasten in mijn kleurenpallet. Creatief als ik ben, ben ik onmiddellijk beginnen naaien en shoppen (welke vrouw doet dit nu niet graag!). Aangezien juwelen de finishing touch zijn van een outfit die maken dat je er staat als vrouw,  ben ik beginnen experimenteren met het zelf maken van juwelen volledig binnen mijn kleurenkaart. De commentaren waren positief en lovend ...

Aangemoedigd door mijn omgeving is hieruit het idee ontstaan om een eigen webwinkel op te starten. Een webwinkel waarin een breed assortiment wordt aangeboden van juwelen en andere leuke hebbedingetjes,  maar ook een webwinkel waarbij ik wil proberen om jullie vragen en suggesties te beantwoorden binnen mijn mogelijkheden.

Dorelore is een webshop die wordt beheerd door me, myself & I. Ik verzorg persoonlijk alle administratie, al het mailverkeer en verpak ook eigenhandig jullie aankopen. Enkel op die manier kan ik ervoor zorgen dat kwaliteit en persoonlijkheid gegarandeerd worden.
Dit betekent wel dat in drukkere periodes de leveringstermijnen iets kunnen uitlopen. 

Indien jullie hier niet vinden wat jullie zoeken, mogen jullie mij steeds contacteren en kunnen we samen kijken om uw idee om te zetten naar een eigen gepersonaliseerde creatie. 
Niets is immers onmogelijk voordat je het geprobeerd hebt! 

Willen jullie op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, volg mij dan gerust via mijn facebookpagina en instagram. 

Alvast heel veel shopplezier en hopelijk tot binnenkort. 

Dorothy