Algemene voorwaarden

Made With Love and Passion

 

Als u een bestelling plaatst bij Dorelore, dient u kennis te nemen van de verkoopsvoorwaarden die hieronder beschreven staan.

Voor verdere vragen, kan u steeds mailen naar info@dorelore.be

De webwinkel Dorelore is eigendom van Dorothy Desmaele. De maatschappelijke zetel ligt in de Noordhoek 32 te 9660 Brakel en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer BE 0844.168.531
E-mail adres is info@dorelore.be – Website: www.dorelore.be

Alle prijzen zijn in euro, inclusief 6% of 21% btw en exclusief verzendingskosten

Verzendingskosten

Dorelore werkt samen met B-Post voor haar pakketjes. De klant ontvangt een e-mail van zodra het pakketje onderweg is. Verzendingen gebeuren op weekdagen binnen de 48 uur .

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden enkel als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de Koper, behalve in geval van opzettelijke vertraging

Als er voor verzending wordt gekozen, zal de klant altijd een track & trace code  ontvangen zodat de zending kan gevolgd worden.

Dorelore zorgt er steeds voor dat producten zorgvuldig verpakt  worden, zodat ze niet beschadigd geraken onderweg. Ondervind je toch problemen? Contacteer ons via email op info@dorelore.be met toegevoegde foto’s van de beschadigde producten.

TARIEVEN

 • Verzending met Track & Trace binnen België :
  • Afhaalpunt : 4,50 €
  • Thuislevering : 6,95 €
 • Verzending met Track & Trace naar Nederland & Luxemburg
  • Afhaalpunt : 7,50 €
  • Thuislevering : 8,95 €
 • Verzending met Track & Trace naar Frankrijk 
  • ​​Afhaalpunt : 7,50 €
  • Thuislevering : 8,95 €
 • Verzending met Track & Trace naar Duitsland 
  • Thuislevering : 7,95 €

Verzending via gewone brievenbuspost : 3 €

De klant kan er eveneens voor kiezen om zijn pakketje te komen afhalen. Hiervoor worden uiteraard geen verzendingskosten aangerekend.

Voor geschenkbonnen worden geen verzendingskosten aangerekend.
Let wel op : deze verzending is niet verzekerd !

Betaling

De betaling van je bestelling gebeurt via het systeem van betaalprovider Mollie.

De klant kan kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden: Bancontact/Mistercash – Maestro - Mastercard – Visa –

Geschenkbonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Na deze datum is het niet meer mogelijk om de bon te gebruiken in de webwinkel.

Prijzen en productinformatie:

De verkoopprijzen in de webwinkel worden vermeld in euro en zijn inclusief BTW maar exclusief verzendingskosten. De verkoopster heeft het recht de prijzen van de producten en productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na je aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

De verkoopster doet haar uiterste best om productomschrijvingen en fotomateriaal zo duidelijk mogelijk te plaatsen. Informatie over de artikelen ( bvb maten en materialen) zijn altijd indicatief en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van de reële kleuren. Bijkomende uitleg kan steeds bekomen worden via e-mail.

Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk (48u op weekdagen) verstuurd.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden enkel als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de Koper, behalve in geval van opzettelijke vertraging

In vakantieperiodes of tijdens feestweekends en verlengde weekends, kan deze termijn licht afwijken.

Bestelling

Nadat de klant zijn bestelling heeft geplaatst, wordt een automatische mail verstuurd met de bevestiging van de bestelling. Mocht er een fout in het voorraadsysteem zijn geslopen en is een artikel toch niet voorradig, zal Dorelore de klant daarvan zo snel mogelijk inlichten.

Dorelore kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van de artikelen tijdens de verzending via B-Post

Niet tevreden, geld terug!

Als je goederen (met uitzondering van gepersonaliseerde items) bij Dorelore aankoopt, heeft de klant gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden

Denk er wel aan deze via mail (info@dorelore.be) te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting

Het artikel dat wordt geretourneerd, is uiteraard ongeschonden en zit nog in de originele verpakking.
Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald.

Dorelore is niet verantwoordelijk voor schade of letsel bij fout gebruik van haar producten.

Kleuren en prints weergegeven in de webwinkel kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Als Klant beschik je over het recht om een klacht in te dienen via het contactformulier op de webshop of via mail aan info@dorelore.be.  Dorelore doet er alles aan om elke klacht binnen de 7 dagen te behandelen.

 

Persoonsgegevens

Door een bestelling te plaatsen op www.dorelore.be, sta je als Koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van je persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestelling, leveringen & facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame.

De verantwoordelijke voor de verwerking, Dorothy Desmaele, Noordhoek 32, 9660 Brakel, respecteert de Europese wet van 25 mei 2018 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens en zal de gegevens niet overmaken aan derden

Overmacht

De verkoopster is niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van haar verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten haar wil om, zoals bijvoorbeeld moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, energie of transport of vertraging in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die de verkoopster of haar leveranciers raken, ook indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.

 

Iets niet duidelijk?

Dorelore

Dorothy Desmaele

0479/01.38.30 of per mail info@dorelore.be